Henkilöstö­vuokraus

Tuntuuko, että käsiparit loppuvat kesken? Onko teillä kiireisiä sesonkeja, jolloin tarvitsette ylimääräisiä työntekijöitä?

Priima Flow’lla on yli 100 ammattilaista ratkaisemaan työvoimapulaa juuri teillä. Oli tarpeenne sitten pieni tai suuri, sesonkiluonteinen, jatkuva tai projekti, löydämme teidän tarpeeseenne ja tilanteeseenne sopivat osaajat. Kartoimme tarpeenne mukaan sopivat ehdokkaat, joista pääsette valitsemaan.

Lue lisää eri toimialoista:

Välitämme työntekijöitä asiakaslähtöisesti ja olemme mukautuvainen toimija ja asiakastyytyväisyys on meille ensisijaista. Älä epäröi olla yhteydessä erilaisten henkilöstötarpeiden suhteen – autamme sinua löytämään sopivat tekijät.

Asiantuntijamme kuulevat mielellään yrityksenne tilanteesta maksuttomassa konsultaatiotapaamisessa. Tapaamisen perusteella voimme tarjota juuri teille sopivaa ratkaisua liiketoiminnan tehostamiseksi ja lisäkäsien tuomiseksi yritykseenne.

Logistiikka-alan henkilöstö­vuokraus

Tarjoamme kauttamme työntekijöitä logistiikka-alan toimijoille muun muassa kuljetusliikkeille, varastoille ja eri teollisuudenaloille.

Olemme erikoistuneet logistiikka-alan henkilöstövuokraukseen. Meidän kauttamme saat tekijät kaikkiin logistiikka-arvoketjun vaiheisiin lajittelijoista pakettiautonkuljettajiin ja esihenkilöistä raskaan kaluston erikoiskuljettajiin.

Välitämme kuljettajia erilaisiin tarpeisiin ja kauttamme löydät eri ajokorttiluokat tavallisista pakettiautoista yhdistelmäajoneuvoihin. Varasto- ja terminaalitehtäviin löydät kauttamme lisätekijöitä nopeasti ja joustavasti oli tarpeesi sitten lyhytaikainen tai jatkuva.

Palvelualojen henkilöstö­vuokraus

Tarjoamme henkilöstöratkaisua lukuisille eri palvelualoille kuten kauppoihin, ravintoloihin ja siivoustehtäviin.

Kauttamme saat palveluhenkiset ja tehokkaat kaupan alan työntekijät, keittiö- ja tarjoiluhenkilökuntaa sekä siivoojat erilaisiin kohteisiin aina kotisiivouksista rakennustyömaasiivoojiin. Välitämme myös esihenkilöitä edellä mainituille aloille.

Ymmärrämme, että erilaisten yritysten tarpeet vaihtelevat ja tarjoamme henkilöstöratkaisuja joustavasti niin lyhyt- kuin pidempikestoisiin tehtäviin. Oli tarpeesi pieni tai suuri, älä epäröi olla yhteydessä, niin löydämme teille sopivan ratkaisun.

Sosiaali- ja terveysalan henkilöstö­vuokraus

Priima Flow välittää ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia tai henkilökohtaisia avustajia yrityksille ja julkiselle sektorille.

Varmistamme jokaisen työntekijämme osaamisen ja koulutuksen. Kauttamme löydät erilaiset terveydenhuollon ammattilaiset niin pitkäkestoisiin kuin lyhyempiinkin tarpeisiin. Jos käsipareista on puutetta tai resurssit tuntuvat loppuvan kesken, Priima Flow auttaa järjestämään lisätekijöitä.

Rakennusalan henkilöstö­vuokraus

Loppuvatko käsiparit kesken työmaalla? Uhkaako projekti viivästyä työntekijäpulan takia? Ei hätää!

Priima Flow’n kautta löydät sopivat tekijät erilaisiin rakennusalan tehtäviin. Henkilöstövuokrauksen avulla saat lisäkäsiä lyhyisiin tarpeisiin, tiettyihin projekteihin tai jatkuvampaan tarpeeseen.

Välitämme muun muassa timpureita, kirvesmiehiä, maalareita, rakennustyömaa-apulaisia ja rakennustyömaasiivoojia. Aktiiviset ja motivoituneet työntekijämme auttavat teitä viemään työmaat maaliin kunnialla ja aikataulussa.

Suora­rekrytointi

Etsitkö uutta työntekijää, mutta rekryprosessille ei riitä aikaa? Eikö sopivaa osaajaa tunnu yksinkertaisesti löytyä? Anna Priima Flow’n auttaa.

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa teitä löytämään parhaat ehdokkaat, joista pääsette valitsemaan juuri teille sopivan tekijän. Käytössämme on laaja tekijä- ja kumppaniverkosto, alan parhaat teknologiat ja työkalut sekä runsaasti kokemusta rekrytoimisesta.

MITEN SUORAREKRYTOINTI TOIMII?

  1. Kartoitamme tapaamisessa etsimänne työntekijän profiilin ja kerromme alustavan aikataulun.
  2. Hyödynnämme laajoja verkostojamme ja etsimme parhaat ehdokkaat.
  3. Valitsette juuri teille sopivan tekijän.
  4. Laskutamme vain toteutuneista rekrytoinneista.

Asiantuntijamme kuulevat mielellään yrityksenne tilanteesta maksuttomassa konsultaatiotapaamisessa. Tapaamisen perusteella voimme tarjota juuri teille sopivia ehdokkaita avointa työpaikkaanne varten. Varaa tapaaminen tästä kalenterista.