Avoin paikka: Kuorma-autonkuljettaja

Haluatko olla osana dynaamista logistiikka-alan yritystä?

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia kuorma-autonkuljettajia, jotka tuottavat kuljetuspalveluita yrittäjänä tuntiperusteisesti. Tarjoamme yrittäjäksi haluaville täyden tukemme ja autamme byrokratiaan liittyvissä asioissa.

Edellytämme sinulta:

  • Vähintään C-luokan ajokorttia + voimassa olevan ammattipätevyyden
  • Digipiirturikorttia
  • Aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä

Odotamme niin kuljettajiltamme, kuin alihankkijoiltamme hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, vastuullista otetta ja sujuvaa suomen kielen puhetaitoa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kuljetuksia ja nostamme asiakkaan aina etusijalle. Tämä näkyy myös kuljettajiemme työssä.

Töitä tehdään aamu-, ilta-, sekä yövuoroissa.

Sijainti PK-seutu

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen päällikkömme Werneri Siikavirta sähköpostitse werneri.siikavirta@priimaflow.fi, tai numerosta +358449859175 klo 12-16 välisenä aikana.

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja täytät yllä mainitut vaatimukset, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Mainitse hakemuksessasi aiempi kokemuksesi alalta, sekä miksi kiinnostuit juuri tästä tehtävästä.

Huomioithan, että otamme yhteyttä ainoastaan valittuihin hakijoihin. Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta ja toivotamme onnea työnhakuun!

Lähetä hakemus

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia