Meistä

Visiomme

Tavoitteemme on mullistaa kotimainen logistiikka- ja henkilöstövuokrausala nykypäiväistä teknologiaa, ketterää asennetta ja uuden sukupolven toimintatapoja hyödyntäen.

Arvomme

Ympäristö­ystävällisyys

Perinteinen kuljetusala kuluttaa paljon luonnonvaroja ja aiheuttaa päästöjä. Olemme Priima Flow’lla sitoutuneet vähentämään toimintamme aiheuttamaa hiilijalanjälkeä ympäristöystävällisten valintojen avulla: Automme liikkuvat biodieselillä, suosimme kestäviä ja uusiutuvia pakkausmateriaaleja, työvaatteita ja muita tarvikkeita. Optimoimme myös ajoreittimme ja kiinnitämme huomiota kuljettajiemme ekologiseen ajotapaan. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon paremman ja vihreämmän tulevaisuuden puolesta.

Mukautuvaisuus

Ymmärrämme jokaisen asiakasyrityksen olevan erilainen. Kuljetus- ja henkilöstövuokraustarpeet vaihtelevat yrityksestä toiseen, mutta sen lisäksi myös kuukaudesta toiseen ja yrityksen kehitysvaiheesta toiseen. Priima Flow on mukautuvainen ja ketterä kumppani, joka on valmiina vastaamaan liiketoiminnassanne tuleviin muutoksiin. Saat meihin aina yhteyden ja asiantuntijamme kartoittavat, miten voimme palvella teitä muuttuneessa tilanteessa.

Luotettavuus

Olemme luotettava ja vastuullinen toimija, jolle tärkeää on niin vahvat ja jatkuvat suhteet asiakasyrityksiin kuin työntekijöidemme hyvinvointi. Laitamme asiakkaan aina edelle ja vastaamme erilaisiin tarpeisiin, joita yrityksillä herää. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota siihen, että työntekijämme pääsevät kehittymään ja tekemään mielekästä työtä. Käytössämme on modernit työnkalut ja teknologia, joka auttaa ammattilaisiamme tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Yhteistyö­kumppanit