Avoin paikka: Pakettiautonkuljettaja

Haluatko olla osana dynaamista logistiikka-alan yritystä?

Haemme joukkoomme kokeneita pakettiautonkuljettajia, jotka tuottavat kuljetuspalveluita yrittäjänä tunti-, tai urakkaperusteisesti. Tarjoamme yrittäjäksi haluaville täyden tukemme ja autamme byrokratiaan liittyvissä asioissa.

Odotamme niin kuljettajiltamme, kuin alihankkijoiltamme hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, vastuullista otetta, sujuvaa suomen kielen puhetaitoa ja taitoa kuljettaa suurempia pakettiautoja.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kuljetuksia ja nostamme asiakkaan aina etusijalle. Tämä näkyy myös kuljettajiemme työssä.

Työvuorot jakautuvat arkisin aamu- ja iltavuoroihin. Aamuvuorot sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-16 väliselle ajalle ja iltavuorot 16-22 väliselle ajalle.

Sijainti PK-seutu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen päällikkömme Werneri Siikavirta sähköpostitse werneri.siikavirta@priimaflow.fi, tai numerosta +358449859175 klo 12-16 välisenä aikana.

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja täytät yllä mainitut vaatimukset, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Mainitse hakemuksessasi aiempi kokemuksesi alalta, sekä miksi kiinnostuit juuri tästä tehtävästä.

Huomioithan, että otamme yhteyttä ainoastaan valittuihin hakijoihin. Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta ja toivotamme onnea työnhakuun!

Lähetä hakemus

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia